Voorjaarsretraite Italië 2018

Van 20 - 25 maart 2018

Aankomst dinsdag 20 maart vanaf 16.00
Vertrek zondag 25 maart  na 14.00
 
Deze vijfdaagse stilteretraite vindt plaats in het Tibetaans Boeddistisch meditatiecentrum Kushi Ling in de regio Trentino in Italie. Het is de ideale plek voor een stilteretraite.
Elke dag begint met de stiltemeditatie. Dit brengt je energie en aandacht naar binnen, verenigt het lichaam met de geest en verscherpt je zintuigen. De dag vervolgt met uitgebreid wandelen, meestal in stilte. De beoefening van Qi Gong tesamen met de vegetarische voeding maken het plaatje compleet.
Tijdens de week kom je mentaal tot rust en wordt je lichaam ontdaan van stress en zorgen. De gezonde lucht en de lichaamsbeweging bevorderen de functies van spijsvertering, ademhaling en circulatie, waardoor de conditie verbetert. De meditatieweek biedt volop de gelegenheid om te ontspannen, te lachen en samen te zijn. Elke dag maken we een nieuwe wandeling.
Na de stilteretraite ben je in staat om thuis de meditatie-oefeningen voort te zetten. Daarnaast beheers je een zeer waardevolle Qi Gong oefening die je in je dagelijkse leven fysiek en mentaal kan ondersteunen.

Programma

  •       zit- en loopmeditatie
  •       wandelen in stilte
  •       Qi Gong
  •       ontspanningsoefeningen 

   • kleine tuinwerkzaamheden

Het programma kan  worden aangepast aan de wensen van de groep. 

Begeleider: Arie SpruitArie Spruit


Voor meer informatie: info@oppadmetdestilte.nl