Impressies

Ervaringen van deelnemers
 
Thea uit Lommel (B):  (Umbria juli 2011)
Aandachtig stappen in het mooie Umbrië. Mediteren in de kleine kapel, met gefilterd zonlicht door de ramen, gemengd met oneindig veel vogelgeluiden door wijd open deuren. Loopmeditatie in de vroege ochtend, met je blote voeten in het nog natte gras. En de Chi Kung oefening die zich per dag meer aan ons openbaarde. Dat alles omlijst met het lekkerste vegetarische eten ooit genoten, gelukkig ook met een goed glas wijn. De stilte, afgewisseld met een goed gesprek en met bevrijdend lachen....Dat allemaal onder de bezielende en lichtvoetige leiding van Arie; een Hollander op Italiaanse bodem.
OP PAD MET DE STILTE;
 de moeite van het proberen ruimschoots waard! 

 José uit Maastricht:  (Umbria juli 2011)
"De rust, het warme onthaal, en de aangeboden structuur/regelmaat maakten dat ik me al snel beter voelde, komend vanuit mijn hectische bestaan in NL.
De vruchten van het mediteren zijn me zo dierbaar dat ik dit blijf doen en dit brengt blijvende vooruitgang in hoe ik me voel. Dat zou ook zo met de aangereikte qigong oefeningen kunnen maar dat lukt me nog niet. De warme menselijke begeleiding van Arie is inspirerend en maakte dat ik me goed kon ontspannen.
En dan niet te vergeten de prachtige locatie, de natuur en het overheerlijke eten!"

Desiréé uit Doorn: (Umbria mei 2012) 
Een eerste echte ervaring met mediteren, heel vroeg opstaan (de zon zien opkomen) en veel met jezelf in contact komen. Voor mij een reis of eigenlijk een begin van een nieuwe reis, want na een hele moeilijke periode kwam deze week precies op het goede moment. Ik heb nieuwe ervaringen opgedaan, bijzondere mensen ontmoet en fijne gesprekken mee gehad en heel erg genoten van de stilte, de prachtige omgeving, de konijntjes (ben benieuwd hoeveel het er volgend jaar zijn), het weer, de rust en de ruimte. En niet te vergeten het heerlijke eten van Santi, ik vond het iedere keer weer een feestje om te gaan eten en stond versteld hoeveel lekkers je kunt maken zonder vlees en vis. Wat heel fijn was aan deze reis, was dat niets moest, dat er ruimte was voor eigen ideeën en ook, voor mij niet onbelangrijk, lol en lachen. De ervaring met Chi Kung was ook geheel nieuw voor mij, wat een prachtige vorm van bewegen en met jezelf in contact komen. Kortom, Arie, Santi en alle deelnemers, heel veel dank voor deze bijzondere reis.

Rutger uit Amersfoort: (Ardennen oktober 2014)
Heerlijk ontspannen. Goed tot rust gekomen door lopen en verschillende vormen van meditatie. En dat in zo'n mooie omgeving, lekker eten en ook nog eens super weer, t'was genieten !

Jordy uit Amersfoort: (Ardennen oktober 2014 )
Naast de schitterende wandelingen op de gebaande paden was er ook ruimte voor avontuur, poten door de modder en lopen op richeltjes. Los van de kundigheid die Arie (meditatie), Tineke (lekker eten)met zich mee brengen was het de gezelligheid, veiligheid, mooie verhalen en verbinding die het voor mij mogelijk maakte tot heldere inzichten te komen. Voor mij zijn het dagen die ik niet snel vergeet !

Carolien uit 's Hertogenbosch: (Ardennen maart 2015)
Na 2x in Italie te zijn geweest, nu lang stilteweekend in de Ardennen. Ik ben een echte fan van "Op pad met de stilte". Fijne mensen, heerlijk eten, lekker lichamelijk bezig en volop genieten van de prachtige natuur. De begeleiding van Arie en Tineke was weer top ! Dit jaar voor het eerst 1 1/2 dag totaal stil. In het begin raar en onwennig, maar naarmate het duurde steeds fijner.
Superweekend en wat heeft een mens die rust en stilte nodig. Ik tenminste wel !!
Arie en Tineke super bedankt. 
 
 


Video di YouTube